Kapcsolat

2015-11-02

Kapcsolat

PRYMAT Hungary Kft.

1092 Budapest, Ráday utca 51.

Telefon: +36 1 791 91 67*

 

www.prymatgroup.com

 

* Megfelelően az Európai Parlament és Tanács  (EU)  2016.04.27 napján kelt 2016/679 Rendeletének a 13 cikke a fizikai személyek védelme ügyében a személyi adatok feldolgozásával és az ilyen adatok szabad átáramlással kapcsolatban valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezése ( általános rendelet az adatok védelméről) ( EU HIV. Naplója  L 119.s.1.) – tovább „RODO – tájékoztatjuk, hogy:

1. A személyi adatok adminisztrátora a  PRYMAT korlátolt felelőségü társaság  Jastrzębia-Zdrój, Chlebowa utca 14 szám, 44-337 Jastrzębia Zdrój  tovább mint  „Adminisztrátor”
2. A személyi adatok védelmével kapcsolatos ügyekben kérjük felvenni a kapcsolatot prymat@prymat.pl email címen.
3. Az Ön személyi adatai  fel lesznek dolgozva kérdésre válasz nyújtás céllal .
4. Jogi alapja a feldolgozásnak  a hozzájárulás ( 6 cikk 1 bek. a betü) RODO) ;
5. Az Ön személyi adatai  feldolgozva olyan célokkal melyekről szó van  a 3 pontban miután megkapja a kérdésre a választ  semmisítve/ névtelenitve lesznek , hacsak  a válasz fajtája okozza, hogy az adminisztrátornak  lessz jogilag alapozott érdeke  az adatok további feldolgozásában az az idő alatt mielőtt nem fogja bebiztosítani a követelések előtt  vagy az ők védelmét
6. Az Ön személyi adatai átvevői  az az IT szolgáltatásnyújtók  akik közreműködnek az Adminisztrátorral a www.prymat.pl  honoldal  működése és fenntartása keretében.
 7. Joga van Önnek  az adatai tartalmához a hozzáférésre, ebben az ők másolata megnyerésére valamint joga van őket kijavitani, megsemmisiteni, a felgdolgozás korlátozására az adatok áthelyezésére, joga van a megtagadásra., joga van a feldolgozás visszavonására a  hozzájárulása  bármi pillanatban attól függetlenül hogy megeggyezik a feldolgozás joggal , melyet elvégeztek  a visszavonás előtti hozzájárulás alapján.
8. Önnek joga van panaszt benyújtani a Felügyelő Szervhez  hacsak Ön úgy dönt ,hogy az Önt érintő személy adatok feldolgozása sérti a RODO előírásait. ;
9. Az Ön által megadott személyi adatok önkéntes , de nélkülözhetetlen a válasz megadásához a kapcsolat formalapon küldött értesítésre.

 

Adatvédelem Politika

<< Vissza
Nyomtatás